måndag 21 mars 2011

Vi är framme

Nu har vi installerat oss här nere i Thailand.

Flygresan:
Planet var tre timmar försenat, vilket vi fick reda på när vi kom till Arlanda. Flygbolaget hade ringt till alla(?) resenärer och meddelat detta, utom just då till oss. Så det var bara att gilla läget och njuta av att vi kunde koppla av och vara på väg. Väl på planet somnade Olivia direkt och Edward satt och flörtade med flygvärdinnan innan han somnade. Båda barnen sov från ungefär halv tolv till klockan sex på morgonen svensk tid. Då åt de lite och somnade sedan om och vaknade när vi skulle landa. Vi är glada att det gick så bra.

Olivia är så lycklig över att vara här. Hon ligger i vattnet hela dagarna, det spelar ingen roll om det är havet eller poolen. Båda är lika poppis. Edward är nöjd om dagarna, han har svårt att somna om kvällarna så vi får vagga honom till sömns. Men vi har sovit väldigt länge om mornarna, så det måste vi ändra på så vi får till rätt dygnsrytm.


I dag är det måndag och Edward fick feber i natt, vi har pratat med en som bor här på hotellet som är barnskjuksköterska och hon har tittat till honom. Är han inte bättre så ska vi gå till läkaren i morgon. Bara för att kunna utesluta att vi behöver ge honom penicilin. Han äter och dricker ganska bra, så än så länge känns allt under kontroll. Därför har vi i dag varit inne rätt mycket och vilat från värmen. Bra för oss alla. Ingen av oss har bränt sig i solen än så länge.

I dag har jag tagit en thaimassage och sedan gick Olivia och jag och tog en tjejeftermiddag och fick pedikyr och manikyr.



Vid det orangea paraplyet har vi vårt rum. Det är helt perfekt med en superstor säng som vi alla kan sova gott i. Vi känner verkligen att detta är semester, vardagen är långt borta!


I kväll ska vi gå ut och utanför hotellet, blir gott att äta något annat än det som serveras här. Maten på hotellet är okej - inget mer. Men helt suverän för Olivia som äter Lollo och Bearnies buffé varje kväll.

4 kommentarer:

  1. Sjukt avundsjuk!! Stor kram

    SvaraRadera
  2. ,mnaxaöfoeatlyjknsädz.lwih

    SvaraRadera
  3. Härligt med bad och sol, ja man blir avundsjuk.

    SvaraRadera
  4. Halloj, har hittat till din blogg. Så kul att få se hur ni har det! Njut nu, vi längtar tillbaka varje dag. Kramar Josefin

    SvaraRadera